Over ons

Ons kantoor voert een algemene praktijk met als voornaamste rechtsgebieden: Vermogensrecht, Handelsrecht, Ondernemingsrecht, (internationaal) Strafrecht, Arbeidsrecht en Personen- en Familierecht. Daarnaast hebben wij een uitgebreide adviespraktijk.

Sewcharan & Pick is in juni 2001 opgericht door Gerold Sewcharan. Wij hebben oog voor de wensen van onze cliënt, zijn eerlijk, duidelijk, betrokken, kritisch en gaan in onze dienstverlening net dat ene stapje verder. Door de jarenlange ervaring van de advocaten zowel in Suriname als in Nederland kunt u met vrijwel alle rechtsvragen bij ons terecht en zijn wij in staat een grote verscheidenheid aan zaken op adequate wijze aan te pakken.

Geen twee zaken zijn exact hetzelfde. In een eerste contact, dat zowel persoonlijk, telefonisch als per e-mail kan plaatsvinden, brengen wij de vraag op deskundige wijze in kaart en proberen in samenspraak met de cliënt zo effectief mogelijke bijstand te verlenen. Alle advocaten treden op vanuit de grondhouding dat elk individu recht heeft op kwaliteitsrechtshulp en moet kunnen rekenen op integere, deskundige en onafhankelijke dienstverlening. Sewcharan & Pick staat garant voor deze drie grondwaarden van de advocatuur.